Menu
Your Cart
Facebook Pixel

HCC008 Spuma Modelaj

HCC008 Spuma Modelaj
HCC008 Spuma Modelaj
HCC008 Spuma Modelaj
HOT
HCC008 Spuma Modelaj
HCC008 Spuma Modelaj
HCC008 Spuma Modelaj
Magazin Securizat
Platformă sigură
Livrare Gratuită
Peste 300 de lei
Retur Gratuit
În maxim 30 de zile
HCC008 Spuma Modelaj

Spuma EVA densitate 35 olimpIQ este alegerea perfectă pentru modelajul profesional în lumea cosplay-ului. Această spumă, cunoscută și sub denumirea de plastilină bio, are caracteristici remarcabile:

  1. Modelare și tăiere: Poate fi modelată, șlefuită și tăiată cu ușurință. Este ideală pentru forme complicate, ornamente și detalii intricate.
  2. Aderență excelentă: Piesele modelate sau presate în matrițe aderă bine una de cealaltă. De asemenea, se poate lipi de alte materiale din spumă EVA.
  3. Ușor de sculptat: Puteți folosi instrumente sau chiar mâinile pentru a crea forme și detalii.
  4. Uscare la aer: Creațiile vor fi uscate și gata de utilizare în aproximativ 20 de minute pentru bucățile subțiri. Pentru cele mai mari, poate dura până la 48 de ore, în funcție de grosime și volum.
  5. Versatilitate: Este potrivită pentru recuzită în filme, butaforii și prelevarea rapidă de forme de pe suprafețe verticale sau orizontale.
  6. Sigilare ulterioară: După uscare, puteți sigila suprafața cu vopsele cauciucate sau acrilice elastice.

Această spumă EVA densitate 35 olimpIQ este disponibilă în variantele de culoare albă saun neagra și vine în ambalaj de 0,3 kg. Este un material ușor de utilizat, non-toxic și nu lasă reziduuri uleioase. Păstrați produsul într-un loc uscat, la temperatură ambientală de 18-25°C pentru a-i menține proprietățile până la 12 luni.

Dacă sunteți pasionat de cosplay și doriți să creați ornamente și detalii uimitoare, această spumă EVA este alegerea potrivită!

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Award Winner
Assign specific blocks to specific products. The most comprehensive product selection rules in Opencart.
  • Stock: In Stock
  • Model: HCC008
58,00 Lei
Fără TVA: 58,00 Lei

Opţiuni disponibile